Om Norse Tales

Det hele startet i 2014. Jeg hadde akkurat fått vite at jeg skulle bli onkel, og jeg tenkte mye på barndommen min og minnene om jul og vinter. Hver dag i advent sendte jeg en side med tekst og tegning til mor og bror, med en fortelling om to brødre som fant lua til fjøsnissen, og eventyret det førte til. Fortellingen var privat og kun for egen fornøyelse.

Jeg syntes det var så hyggelig å skrive og tegne den historien at jeg måtte gjenta det neste år. Men denne gangen for åpen scene. Hver dag i advent i 2015 postet jeg én side av historien på Facebook, og koste meg veldig. Hyggelige tilbakemeldinger fra både kjente og ukjente ga meg motivasjon til å publisere boka.

Og nå, med bare noen uker igjen til advent, er det på tide å spre ordet og gi deg muligheten til å delta i eventyret om julegrana.

Kjøp bøkene nå!

Årets eventyr

Jeg er veldig glad i tradisjoner, og en ny adventshistorie er under arbeid. Årets eventyr er fortellingen om prinsesse Agates reise hjem til jul. Du kan følge prosessen på Facebook.

Om Atle

Da jeg var liten var jeg enten ute på eventyr i skogen, eller så satt jeg stille og fornøyd inne og tegnet og leste. Rett nedenfor huset vårt lå gården til bestemor og bestefar, hvor det selvfølgelig bodde en fjøsnisse. 

Etter å ha skaffet meg en bachelorgrad i illustrasjon i England, har jeg jobbet som designer og illustratør. Kjærligheten brakte meg til Drammen, hvor jeg nå nyter livet med 2 små døtre (og kone).